ÇINAR BELEDİYE BAŞKANI, TAKIMINI KUTLADI

Diyarbakır Süper Amatör liginde şampiyonluk mücadelesi veren Belediyespor’u Belediye eş başkanı Ahmet Cengiz, başarılırından ötürü takımını kutladı.

ÇINAR BELEDİYE BAŞKANI, TAKIMINI KUTLADI
 Diyarbakır Süper Amatör liginde şampiyonluk mücadelesi veren Belediyespor’u Belediye eş başkanı Ahmet Cengiz, başarılırından ötürü takımını kutladı.

Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Cengiz’den Belediyespor’a Kutlama Ziyareti Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Cengiz, Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde 20 hafta yenilgisiz bir mücadele sürdüren Çınar Belediyespor oyuncuları ve yöneticilerini ziyaret etti. 24 Mart 2016 Perşembe 18:59 12 0 Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Cengiz, 20 hafta üst üste yenilgi yüzü görmeyen Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çınar Belediyespor’u ziyaret etti. Cengiz, tek yenilgisini sezonun ilk maçını kendi sahasında oynadığı Hebun Aliparspor’dan alan takımı 20 hafta üst üste yenilgi almadan lig mücadelesinde başarılı bir grafik sergilemesinden dolayı kutladı. İlçe Stadyum’unda futbolcuların antrenmana çıktığı sırada gerçekleşen ziyarette, Çınar Belediyespor Yöneticisi Latif Doğan, teknik adamlar Sinan Kızıl ve Mustafa Geçgil hazır bulundu. Ziyaret yarın oynayacağı Ergani Gençlikspor maçı öncesi Çınar Belediyespor futbolcularına moral verirken, Cengiz, futbolcuları başarılarından dolayı teker teker kutladı. Lig sıralamasında 3. sırada yer alan takımın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz, “Sizin de malumunuz böylesi olağanüstü süreçlerde böyle keyif verici çalışmalar arasında bulunmak biraz daha zorlaşıyor. Umarım yakın gelecekte bu sorunlar aşılır ve biraz daha fazla bir arada olma imkanımız olmuş olur. Bu sezon göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizi tek tek kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Takımın zorlu koşullarda böylesi bir başarı grafiğinin başlı başına bir başarı olduğunu belirterek, Çınar Belediyespor olarak BAL’ ligine çıkmayı hedefledik. 
Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER