Deplasmanda Bir Puan Ile Dönüyoruz

Deplasmanda Keçiörengücüspor ile karşılaşan Diyarbakırspor Aş, Ankara'da 2 puan bıraktı

Deplasmanda Bir Puan Ile Dönüyoruz
Geçen hafta B.Vanspor’a kendi sahasında kaptırdığı 3 puanı telafi etmek amacıyla Ankara’ya giden Diyarbakırspor A.Ş, bu amacına ulaşamadı ancak kendisi gibi iddialı Keçiörengücü’nden puan alarak hem deplasman başarısını sürdürdü,hem de rakiplerin puan kaybettiği haftada gelecek için avantaj sağladı.
Maça iyi başlayan Diyarbakırspor A.Ş olurken,Keçiörengücü sonraki dakikalarda oyunda dengeyi kurdu. Ev sahibi ekipten Yıldıray’ın şutu direkten dönerken, Diyarbakırspor A.Ş ise Serdar,Hüsnü ve Halim’le girdiği fırsatları değerlendiremedi.

SERDAR DEVLEŞTİ, UĞUR KAÇIRDI

İkinci yarıda oyunun hakimiKeçiörengücü oldu. Başkent ekibinin etkili ataklarında gününde olan kaleci Serkan, önemli kurtarışlar yaparak gole izin vermedi. 87.dakikada kapıya kadar gelen şansı ise Uğur Parlak değerlendiremedi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Uğur, topu boş kale yerine auta atarak Diyarbakırspor A.Ş’yi galibiyetten etti.

EMRAH VE ATİLLA CEZALI

Bu hafta 4 gün içinde önce Çarşamba günü Bafraspor’u,Pazar günü de Kırıkhanspor’u Diyarbakır’da ağırlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takımda 4.sarı kartlarını gören Emrah Kiraz ve Atilla cezalı duruma düştü. İki futbolcu da Çarşamba günü Bafraspor’a karşı oynamayarak cezalarını tamamlayacak ve

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER