Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 16-17 Kasım’da Başbakan Erdoğan’ın Diyarbakır’da gerçekleştireceği mitinge tüm Diyarbakırlı vatandaşları davet ettiklerini söyledi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır Ziyareti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 16-17 Kasım’da Başbakan Erdoğan’ın Diyarbakır’da gerçekleştireceği mitinge tüm Diyarbakırlı vatandaşları davet ettiklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 16-17 Kasım’da Diyarbakır’da gerçekleştireceği miting için yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Altaç, çözüm sürecinin baş mimarı olan Başbakan Erdoğan’ı Diyarbakırlı hemşehrileri ile birlikte kucaklayacaklarını, Diyarbakır’ın Başbakan Erdoğan için hazırlandığını aktardı. AK Parti il teşkilatı olarak gereken hazırlıkları özverili bir şekilde sürdürdüklerini belirten Altaç, "Çözüm sürecinin baş mimarını hep birlikte kucaklayalım. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 16-17 Kasım’da Diyarbakır’da gerçekleştireceği Diyarbakır ve Diyarbakırlılarla kucaklaşma mitingine tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın katılacağı miting davetiyeleri şehrin dört bir yanına asıldı. Vatandaşlar billboardlar aracılığıyla mitinge davet ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER