Diyar, Ankara Ekiplerini Sevdi

Diyarbakır takımları Ankara haftasını başarıyla geçti. Büyükşehir; Diyarbakır’da Kızılcahamam’ı 2-1 yenerek 4 hafta sonra kazanırken,şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Keçiörengücü ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Diyarbakırspor A.Ş dış sahalardaki başarısını devam ettirdi.

Diyar, Ankara Ekiplerini Sevdi
BÜYÜKŞEHİR’İ SERDAR KURTARDI

2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk 10 haftada kaybettiği puanlar nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçen Büyükşehir Belediyespor, kritik bir galibiyete imza attı. İlk yarısı 1-1 biten maçın son 7 dakikasında aradığı golü bularak 3 puanın sahibi olan Büyükşehir Belediyespor, puanını 13’e çıkararak alt sıralardan uzaklaşırken,stres dolu günleri de şimdilik aştı.

DİYAR ÖNEMLİ 1 PUANLA DÖNDÜ

3.Lig 3.Grup’ta zirve hesapları yapan Diyarbakırspor A.Ş (Y.Diyarbakırspor) ise kendisi gibi iddialı olan ve şampiyonluğun en önemli adayları arasında gösterilen Keçiörengücü ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak deplasmandaki 11.puanını aldı. Bir hafta içinde Diyarbakır’da 2 maç yapacak olan Diyarbakırspor A.Ş,Çarşamba günü Bafraspor’u ve Pazar günü de Kırıkhanspor’u ağırlayacak.
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER