Lice'de 2013 Yılı Khgb Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2013 yılı olağan meclis toplantısı yapıldı.Lice Kaymakamı Tunahan Efendioğlu başkanlığında Mehmet Toprak Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya...

Lice'de 2013 Yılı Khgb Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2013 yılı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Lice Kaymakamı Tunahan Efendioğlu başkanlığında Mehmet Toprak Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya köy muhtarları ve il genel meclis üyeleri katıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından divan başkanlığı ve katip üyelerinin seçimi yapıldı. Divan başkanlığı ve katip üye seçimi sonrası birliğin 2014 yılı tahmini bütçesi görüşülerek kabul edildi. Toplantıda ayrıca birlik üyelerinin sorunları ve görüşleri tartışılarak sonuçlandırıldı. Ardından seçim gündemine başlandı. Yapılan seçimde İl Genel Meclis üyeleri arasından 4 isim 2’si asil 2 si de yedek olmak üzere üyeliğe seçildi.

Birlik encümenliğine ise toplantıya katılan muhtarlar arasından yapılan seçimlerde aday muhtarlardan, 4 muhtar asil ve yedek üyeliğe seçildi.

Kaymakam Tunahan Efendioğlu, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi. Ardından bir açıklama yapan Kaymakam Tunahan Efendioğlu, seçilenlere görevlerinde başarılar dileyerek, geçmiş dönemde görev yapan encümenlere de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kaymakam Tunahan Efendioğlu, "2014 yılında yapılacak olan çalışmalarda herkese eşit şartta hizmet götürme çabasında olduğumuzu bilmenizi isterim. Acil olan yerler başta olmak üzere tüm köylerimize elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği kadar yardım edeceğiz. Bizim çözemediğimiz yerlerde bizlerden yardımı hiçbir zaman esirgemeyen İl Özel İdaresi'nden yine yardımlarını isteyeceğiz. Sizlerden de çok çalışma ve başarı bekliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER