DİYAR STARTI VERDİ

Bayramdan önce futbolcu seçmeleri yapan Diyarbakırspor bayramdan sonra ise Bölgesel Amatör Lig (BAL) için hazırlıklara başladı.

DİYAR STARTI VERDİ
Bayramdan önce futbolcu seçmeleri yapan Diyarbakırspor bayramdan sonra ise Bölgesel Amatör Lig (BAL) için hazırlıklara başladı. Beyaz Tebeşir Tesisleri’nde iki hafta boyunca her gün akşam olmak üzere idman yapacak olan Diyarbakırspor,daha sonra Elazığı’ın Sivrice bölgesinde 10 günlük kamp yapmayı amaçlıyor.
Futbol Şube Sorumlusu Emin Akyapı,seçmelerde teknik heyet tarafından seçilen gençlerin yanı sıra prensipte anlaştıkları bazı futbolcular ile geçen sezondan kalma isimlerle idman yaptıklarını söyledi.
‘AVANTAJIMIZ DİYARBAKIRSPOR’UN ADIDIR’
Akyapı,”Teknik Direktör Emin Sevmiş ve yardımcı antrenörler nezaretinde idmanlara başladık. Her akşam idman yapacağız. Kamp yeri belirledik. Bunun için gerekli olan maddi kaynağı da çözdükten sonra tarih belirleyeceğiz. Lig 22 Eylül’de başlayacak. 1 aylık çalışma ile hazır oluruz. Transfer için de görüşmelerimiz devam ediyor. Maddi konularda anlaşırsak bunları kadroya dahil edeceğiz. Bizim vaadimiz para değil Diyarbakırspor formasıdır. Bunu kabul edenlerle yola çıkarız.” 

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER