DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 5 GÜNDE İKİ DEPLASMAN MAÇINA ÇIKACAK

Ligde son 4 ayda ve son 16 maçında yenilmeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un Play-Off yarışındaki kaderini bu hafta içinde 5 günde yapacağı iki deplasman maçı tayin edecek.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 5 GÜNDE İKİ DEPLASMAN MAÇINA ÇIKACAK
 Ligde son 4 ayda ve son 16 maçında yenilmeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un Play-Off yarışındaki kaderini bu hafta içinde 5 günde yapacağı iki deplasman maçı tayin edecek. Play-Off potasındaki 5’inci Nazilli Belediyespor 1 maç fazlası ile 42 puana sahip olurken, 1’er maçı eksik olan 6.Sarıyer 39,7. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve 8.Kocaeli Birlikspor ise 38’er puana sahip. Olumsuz hava şartları nedeniyle daha önce ertelenen Sarıyer-Kırklarelispor ve Kocaeli Birlikspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçları 18 Mart Çarşamba günü oynanacak.

ARKA ARKAYA İKİ DEPLASMAN

Aynı puana sahip olduğu Kocaeli Birlikspor’la Play-Off yolunda kader maçlarından birine çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor, 22 Mart Pazar günü ise Gümüşhanespor’la deplasmanda karşılaşacak.

Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Birlikspor maçı için yarın önce uçakla İstanbul’a, oradan da karayolu ile İzmit’e geçecek. Kocaeli Birlikspor maçından sonra Diyarbakır’a dönmeyerek hazırlıklarını burada sürdürüp, Cumartesi günü Gümüşhane’ye gidecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER