Diyarbakır Takımlarının Önemli Haftası

Son haftalarda önemli maçlar oynayan ve elde ettikleri başarılı sonuçlarla zirveye doğru tırmanan Türkiye profesyonel futbol liglerindeki Diyarbakır takımları hafta sonu yine zirve mücadelesi veren takımlarla puan savaşına çıkacak.Kentin...

Diyarbakır Takımlarının Önemli Haftası
Son haftalarda önemli maçlar oynayan ve elde ettikleri başarılı sonuçlarla zirveye doğru tırmanan Türkiye profesyonel futbol liglerindeki Diyarbakır takımları hafta sonu yine zirve mücadelesi veren takımlarla puan savaşına çıkacak.

Kentin 2. Lig temsilcisi Büyükşehir Belediyespor, son 7 haftada yenilmeyen lider Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Son yenilgisini 20 Ekim’de Ofspor’a 1-0 yenilerek alan Alanyaspor, bu maçın ardından çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Alanyaspor, ayrıca kendi sahasında yenilmeyen 2 takımdan biri. Büyükşehir Belediyespor’un amacı rakibini yenerek yenilmezlik serisini 6 maça çıkarmak ve rakibin yenilmezlik serisine son vermek.

DİYARBAKIRSPOR AVANTAJ SAĞLAMAK İSTİYOR

Son 2 haftada önemli zirve adaylarını yenen kentin 3. Lig temsilcisi Diyarbakırspor A.Ş’nin karşısında ise son 9 haftada süper seri yakalayan Erzincan Refahiyespor olacak. Son 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 25 puan toplayan Refahiyespor, son yenilgisini 20 Ekim’de Yozgatspor’a deplasmanda yenilerek aldı. Erzincan ekibi, oynadığı son 4 deplasman maçında da 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Diyarbakırspor A.Ş, taraftarların büyük desteğiyle oynayacağı bu maçı kazanırsa hem rakibin 9 maçlık yenilmezliğine son verip, sezonun ilk yarısını önemli bir avantajla tamamlamayı hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER