Diyarbakır Yara Aldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Denizli Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı.

Diyarbakır Yara Aldı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Denizli Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı.
Ligin iddialı takımlarından Diyarbakırspor A.Ş, taraftarının yoğun desteğiyle başladığı mücadelede bir anlık savunma hatasını pahalı ödedi. Penaltı golüyle 1-0 geriye düşen Diyarbakırspor A.Ş toparlanıp rakip kaleye saldırdı ve çok geçmeden golü buldu. Son haftaların formda ismi Hüsnü Zeybekoğlu’nun golüyle eşitliği sağlayan Diyarbakırspor A.Ş. kalan dakikalarda gol bulamayınca 1 puan ile yetindi.

ÖNEMLİ DAKİKALAR


Dakika 3; Bilal’in ortasında altı pas içerisinde topla buluşan Hasan Fidan’ın dönerek şutu üstten auta çıktı.
Dakika 10; Savunmanın bir anlık hatası nedeniyle kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim, kaleci Ali’yi çalımlamak isterken düşürüldü. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Mert Özkaptan, topu ağlara göndererek konuk ekibi öne geçirdi. 0-1
Dakika 29; Rıdvan’ın uzun pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Hüsnü Zeybekoğlu kaleci ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek eşitliği sağlayan golü kaydetti. 1-1
İlk yarıda başka gol olmayınca devre bu skorla sona erdi.

POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan Diyarbakırspor AŞ, girdiği pozisyonları gol ile sonuçlandıramayınca bir puan ile ayrılmak zorunda kaldı.
Dakika 62; Hüsnü’nün ortasında top Hasan’ın önünde kaldı. Hasan’ın köşeye giden topunu kaleci Hüseyin son anda çeldi.
Dakika 90; Diyarbakırspor A.Ş’nin ataklarını sıklaştırdığı anlarda rakip savunmanın kısa düşen pasında araya girerek topu alan Halim kaleciyi geçmek yerine şut çekti. Top boş kale yerine auta gidince Diyarbakırspor A.Ş mutlak bir golden daha oldu.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Diyarbakırspor A.Ş puanını 14’e çıkardı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2013, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER