Demirtaş: Tayyip Erdoğan'da Demokrasi Aramayın

Selahattin Demirtaş, AK Parti'ye inanarak Türkiye'ye demokrasi gelmeyeceğini söyledi.

Demirtaş: Tayyip Erdoğan'da Demokrasi Aramayın
 BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Ak Parti'ye inanarak Türkiye'ye demokrasi gelmeyeceğini söylerken, "Tayip Erdoğan'ın gözlerinde demokrasi arayanlar yanılırlar. Tayip Erdoğan'ın sözlerinde özgürlük arayanlar yanılırlar. Biz kendimize, öz gücümüze güveneceğiz ve bu ülkenin her tarafında örgütlemek, boynumuzun borcu olmalıdır" dedi.

"BU PARTİ HALKINDIR"

ANF'ye göre, Karşıyaka İlçesi'ne bağlı İnönü Mahallesi'nde Bdp temsilciliği açılışında konuşan Demirtaş, "Bu partinin esas sahipleri emektarları, cefasıyla, zulmüyle Bdp'yi Bdp yapan halkın mücadelesi, duruşudur" diyerek İzmir'de Bdp temsilcilik açılışını çok anlamlı bulduğunu söyledi. Demirtaş, "Asıl iş sokakta, mahallelerde yapılacak işlerdir. Bu halkın bütün sorunlarını çözecek olan sizlersiniz. Ankara'da bütün bu sorunları çözecek bir iradede yok. Sizi kurtaracak olan sizlersiniz. Birbirinize el ele vereceğiniz destektir, halkın gücüdür. Biz birlikte mücadele edip birlikte kurtuluşu gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'YE DEMOKRASİ GELMEZ"

AK Parti'ye güvenerek, inanarak, Türkiye'ye demokrasi gelmeyeceğini söyleyen Demirtaş, "Tayip Erdoğan'ın gözlerinde demokrasi arayanlar yanılırlar. Tayip Erdoğan'ın sözlerinde özgürlük arayanlar yanılırlar. Biz kendimize, öz gücümüze güveneceğiz ve bu ülkenin her tarafında örgütlemek, boynumuzun borcu olmalıdır. Sandık her şey değildir. Koltuk her şey değildir. Önemli olan örgütlü olmaktır" diye konuştu.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2013, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER