DİYARBAKIRSPOR AÇIKLARINI DEPLASMANDA KAPATIYOR

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, evinde kaybettikleri puanları deplasmanda alıyor

DİYARBAKIRSPOR AÇIKLARINI DEPLASMANDA KAPATIYOR
 Diyarbakırspor deplasman başarıyarına seviniyor. Ligde topladığı 49 puanın 28’ini deplasmanda alan Diyarbakırspor ,12 galibiyetin 8’ine deplasmanda ulaştı. Deplasmandaki başarı atılan ve yenilen gol oranlarına da yansıdı. 37 golün 20’ini deplasmanda atarken, yediği 21 golün ise sadece 9’ünü deplasman maçlarında  buldu.

Diyarbakırspor, teknik direktör Mustafa Ceviz ile antrenörler Mehmet Yılmaz,Serkan Bilen ve Orhan Altay’dan oluşan teknik heyet döneminde gol yollarında farklı bir kimlik kazandı. 25 kişilik kadroda yer alan futbolcuların yüzde 80’i gol atma başarısını gösterirken,ilk 11 istikrarı sağlandığı gibi tüm futbolcular forma şansı buldu .Diyarbakırspor , ligin ilk yarısında Diyarbakır’da yenişemediği takımlarla yarım kalan hesabı ikinci yarıda deplasmanda kesiyor. İlk yarıda Çine Madranspor ve Yeşil Bursaspor’la 0-0,Payas Belediyespor ve Derincespor’la 1-1 berabere kalan takımımız, bu takımları deplasmanda yendi. Çine Madranspor ve Payas Belediyespor’u 3-1; Yeşil Bursaspor’u 4-2 ve Derincespor’u da 1-0’lık sonuçlarla geçti.

 

TARAFTARLARIMIZIN DİKKATİNE..MAÇ SAATLERİ DEĞİŞTİ...

Yeşil – Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada , “ Yaz saati uygulaması 29 Mart Pazar gecesi başlamış olup,saatler 1 saat ileri alınmıştır.Bu gelişmeden dolayı takımın maçlarında da değişiklik oldu.5 Nisan Pazar günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Erzincan Refahiyespor ile oynayacağımız karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.Tüm taraftarlarımızı bu önemli maçta takımımıza destek olmaya davet ediyoruz “ denildi,

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER