Diyarbakırspor A.Ş, Şampiyonluğa Kilitlendi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta lider durumda olan Diyarbakırspor A.Ş, kalan 10 haftada şampiyon olup 2.Lig’e çıkmak için kent yöneticilerinden destek bekliyor.

 Diyarbakırspor A.Ş, Şampiyonluğa Kilitlendi
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta lider durumda olan Diyarbakırspor A.Ş, kalan 10 haftada şampiyon olup 2.Lig'e çıkmak için Kent yöneticilerinden destek bekliyor.

Şu ana kadar TFF Asbaşkanı Edip Eren ve taraftarların dışında kimseden destek alamadıklarını belirten Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, tüm yükün başkan Feyzi İlhanlı'nın omuzlarında olduğunu belirterek, kentin seçilmiş ve atanmış yöneticilerinin maçlara dahi gelmediğini söyledi. Son 10 hafta için herkesi göreve çağıran Akan, "Taraftar takımı sahipleniyor. Maçlarda büyük coşku var. 3. Lig'de 10 bin taraftara oynayan başka takım yok. Ne yazık ki taraftarın gösterdiği duyarlılığı ve heyecanı kentin atanmış ve seçilmişleri hissetmiyor. Maddi olarak tüm yük Feyzi İlhanlı'nın sırtında. Başkanımız büyük fedakarlık yapıyor. Bu fedakarlığı bugüne kadar bu bölgede kaç iş adamı gösterdi? Bir tek Edip Eren'den destek alabildik. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, her fırsatta Diyarbakırspor'a ve Diyarbakır'a sahip çıkılmasını istiyor. Buna rağmen bu mesaj yerine ulaşmıyorsa takdir halkımızındır. Kritik haftalara girdik. Elbette başkanımız sonuna kadar tüm imkanlarını kullanacak ama nereye kadar? Tek başına olmasına rağmen bu insan kimseden para talep etmedi ve dilencilik yaptırmadı. Ama bu kente karşı sorumluluğu olanların bu fedakarlık karşısında sessiz kalmaması lazım" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER