DİYARBAKIRSPOR A.Ş’DE PRİM ÖDEMELERİNE DEVAM

Diyarbakırspor A.Ş’de ana sponspor ve onursal başkan Feyzi İlhanlı, ligin ikinci yarısında elde edilen galibiyetlerin primlerini zaman geçirmeden ödemeye devam ediyor. Kazanılan her maçtan sonra hafta içinde prim ödemeyi alışkanlık haline getiren İlhanlı, geçen hafta deplasmanda 1-0 kazanılan Derincespor galibiyeti için de takıma ödeme yaptı.

DİYARBAKIRSPOR A.Ş’DE PRİM ÖDEMELERİNE DEVAM
 ‘TAKIM MADDİ KONULARDA MAĞDUR EDİLMEYECEK’

 Diyarbakırspor A.Ş’den yapılan açıklamada,”Ana sponsorumuz ve onursal başkanımız sayın Feyzi İlhanlı’nın kendi imkanlarıyla verdiği maddi desteğin dışında maddi destek ve gelir kaynağı olmayan kulübümüz, tüm zorluklara rağmen ödemeleri başarıyla yapmaya devam ediyor. Takımın mağdur edilmemesi için tüm imkanları zorlamaktayız. Son Derincespor galibiyetiyle birlikte takımımızda tüm prim ödemeleri yapılmıştır.Diğer ödemeler de belirlenen takvimde yerine getirilecektir. Bizim için esas olan takımın başarısıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da maddi konularda takımımız mağdur edilmeyecektir. Katkılarından dolayı ana sponsorumuz Feyzi İlhanlı ve tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz.” denildi.

 

ERZİNCAN REFAHİYESPOR’A KARŞI GALİBİYER ARIYOR

Bu arada Diyarbakırspor A.Ş, 29.hafta maçında yarın kendi sahasında Erzincan Refahiyespor’la karşılaşacak.

Erzincan temsilcisini eli boş göndererek Play-Off yolunda kritik bir eşiği daha aşmak isteyen Yeşil-Kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Enis ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali dışında eksik yok.

Atatürk Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak  maçı Balıkesir bölgesi hakemi Murat Orhan yönetecek. Karşılaşmanın biletleri maraton 3 TL,kapalı 5 TL ve numaralı 10 TL olarak satılacak.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER