DİYARBAKIRSPOR CEZA KURULUNDA

TFF Hukuk Müşavirliği, geçen hafta maçlarında yaşanan olaylardan dolayı Diyarbakırspor A.Ş’yi PFDK’ya sevk etti.Sevk gerekçesi;saha olayları ve kötü tezahürat.

DİYARBAKIRSPOR CEZA KURULUNDA
 TFF Hukuk Kurulu, maçlşarda görev yapan TFF temsilcilerinin raporu üzerine Doğu ve Güneydoğu’nun 4 kulübünü PFDK’ya sevk etti. Daha önce cezalar alan bu kulüplere para, saha kapatma ve seyircisiz oynama cezaları ile hak mahrumiyeti cezaları yolda.

Diyarbakırspor ‘un sevk edilme gerekçesi Gölcükspor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürat. Diyarbakırspor, daha önce Dardanelspor maçında yaşanan olaylardan dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası almış ve kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçta Sancaktepe Belediyespor’a 2-0 yenilmişti.

 BANDIRMASPOR DA CEZA KURULUNDA

TFF Hukuk Müşavirliği ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasındaki  kötü ve çirkin tezahüratlar nedeniyle Bandırmaspor kulübünü PFDK’ya sevk etti. Bandırmaspor’lu antrenör Osman Cengiz Gültepe ve yönetici Mehmet İlban ise maçtaki hakaretleri ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle ceza kuruluna sevk edildi.

PTT 1.Lig,2.Lig ve 3.Lig’deki çok sayıda kulübün  de kötü ve çirkin tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER