DİYARBAKIRSPOR ESKİ KAYYUM BAŞKANINDAN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMALAR

Hakkında bir çok iddia ortaya atılan ve kamuoyundaki tepkilerin odağında olan Yıldız 21 Gençlikspor (Eski Diyarbakırspor) Başkanı Abdülkadir Duran, 100 dönümlük arsanın satışı konusunda itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Duran, aralarında Nurullah Edemen'in de bulunduğu eski yöneticilerin alacaklarını ödemek için arsayı satmak istediğini ancak başaramadığını söyledi.

DİYARBAKIRSPOR ESKİ KAYYUM BAŞKANINDAN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMALAR
 'ARSAYI SATIP EDEMEN’İN  ALACAKLARINI ÖDEYECEKTİM'

Hakkında bir çok iddia ortaya atılan ve kamuoyundaki tepkilerin odağında olan Yıldız 21 Gençlikspor  (Eski Diyarbakırspor) Başkanı Abdülkadir Duran, 100 dönümlük arsanın satışı konusunda itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Duran, aralarında  Nurullah Edemen'in de bulunduğu eski yöneticilerin alacaklarını ödemek için arsayı satmak istediğini ancak başaramadığını söyledi.

Kendi facebook hesabında açıklamalar yapan Duran,aralarında  Nurullah Edemen'in de bulunduğu eski yöneticilerin alacaklarını ödemek için arsayı satmak istediğini ancak başaramadığını söyleyerek olayın perde arkasındakileri de bir anlamda deşifre etti.

 

‘ARSA ANCAK DEVLET BORÇLARINA YETER’

Duran,"Arsa ile ilgili yapılan habere göre İsa Sadebal ve eski personeller alacaklarına kavuşacakmış .Arsa satılınca sadece vergi ve sgk borçlarına para gidiyor zaten. vergi ve sgk borçları 4 trilyon tl .Oysa arsa 3 trilyona satılacak .Arsa  tarafımca satılsa idi  toplamda 9 trilyon tl borç ödenecekti. Tüm işçilerin yanı sıra sembolspor mağazası,polat market,atik petrol ve Nurullah Edemen’in borçları ödenecekti. Şimdi gerçekten çok merak ediyorum .Arsa 19 Ağustos’ta satılınca kimse para alamayınca ve bu işçiler mağdur olursa kim bunlara sahip çıkacak." dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER