Diyarbakırspor, Hasan İle Yollarını Ayırdı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'da, sezon başında transfer edilen Samet Hasan Yıldıran ile yollar ayrıldı.

Diyarbakırspor, Hasan İle Yollarını Ayırdı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'da, sezon başında transfer edilen Samet Hasan Yıldıran ile yollar ayrıldı. Daha önce İbrahim İdis'le yollarını ayıran yönetim, Samet Hasan'ı da devre arası kampı kadrosuna almayarak, kendisine kulüp bulmasını istedi. Futbolcuya kendisine kulüp bulması halinde bonservis konusunda kolaylık sağlanacağı sözü verildi. Kocaelispor maçında ayağı kırılan Doğancan Kılıç'ın ise ikinci yarıya yetişemeyeceği ve bu sezon forma giymesinin zor ihtimal olduğu ifade ediliyor. Bu futbolcunun yerine savunmaya transfer yapılması için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

"TRANSFERLER KAMPTA"


Diyarbakırspor Sportif Direktörü Vedat Tanrıverdi, şu ana kadar Kırıkhanspor'dan Cemal Doğu'yu transfer ettiklerini belirterek, "Diğer transferler kampta netlik kazanacak. Nokta transfer yapma peşindeyiz. Hocamız daha önce takımı izlemiş ve bilgi sahibi. Yapılacak transferler konusunda aynı düşüncedeyiz. Görüştüğümüz önemli oyuncular var. Kamp devam ederken onlarla anlaşacağız. Kampa götürdüğümüz yetenekli gençler de var. Bunlarla ilgili kararı teknik heyetimiz verecek" dedi.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2014, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER