DİYARBAKIRSPOR, İÇ SAHADAKİ BAŞARISIZLIĞIN SON BULMASI İÇİN KURBAN KESTİ

Bu sezon kendi sahasında istediği sonuçları alamayan Diyarbakırspor, Gölcükspor maçı öncesinde kurban keserek dua etti. Kulüp yönetimi , taraftarlara şiddet ve küfürden uzak şekilde takıma destek olma çağrısında bulundu

DİYARBAKIRSPOR, İÇ SAHADAKİ BAŞARISIZLIĞIN SON BULMASI İÇİN KURBAN KESTİ
 Gölcükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor’da  Atatürk Stadı'nda yapılan antrenman öncesinde kurban kesilerek, iç sahadaki başarısızlığın son bulması için dualar edildi.

 Daha sonra teknik heyet ve futbolcular arasında maçı önemi konusunda kısa toplantı yapıldı.Toplantının ardında Gölcükspor maçı niyetine çift kale maç gerçekleştirildi. Kesilen kurbanın kanını alınlarına süren teknik heyet ve futbolcular, galibiyet sözü vererek taraftarlardan destek istedi.

 ‘KÜFÜR ZARAR VERİYOR, CENTİLMENCE DESTEK VERİLSİN’

 Kulüp yönetimi,  taraftarları şiddet ve küfürden uzak şekilde takıma destek olmaya davet etti. Taraftarlara coşkulu destek çağrısının yapıldığı açıklamada,”Takımınızın size ihtiyacı var.Tüm halkımızı, aileleri,kadınları ve çocukları pazar günü saat 13.00'da Atatürk Stadı'na davet ediyoruz.Küfürsüz,Diyarbakır'a yakışır olgunlukta ve centilmenlikte destek bekliyoruz.Unutmayalım ki küfür ve şiddet kulübümüze ve kentimize onarılması güç zararlar verirken,centilmence ve coşkulu destek rakibe psikolojik baskı uygulayıp takımımızı başarıya taşıyacaktır.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER