DİYARBAKIRSPOR'DA SERDAR ALAN'IN SÖZLEŞMESİ KARŞILIKLI ANLAŞILARAK FESHEDİLDİ

Diyarbakırspor, teknik heyetin kadroda düşünmediği futbolculardan Serdar Alan'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi. Antalya'daki ikinci yarı hazırlık kampı başladı

DİYARBAKIRSPOR'DA SERDAR ALAN'IN SÖZLEŞMESİ KARŞILIKLI ANLAŞILARAK FESHEDİLDİ
 Diyarbakırspor'da sezon başında Körfez İskenderunspor'dan transfer edilen ve teknik heyetin ligin ikinci yarısında kadroda düşünmeyerek gönderilmesini istediği Serdar Alan, takımdan resmen ayrıldı.Karşılıklı anlaşma ile sözleşmesi feshedilen Serdar Alan, kendisine kulüp aramaya başladı.

Gene Menajer İsmet Yılmaz,gönderilme kararını anlayışla karşılayarak sözleşme feshinde zorluk çıkarmayan Serdar Alan'a teşekkür etti.

'BU DAVRANIŞI HERKESE ÖRNEK OLMALI'

Yılmaz,"Serdar Alan bir profesyonel futbolcuya yakışır şekilde ve bir çok futbolcuya örnek olacak şekilde davrandı. Teknik heyetin ve kulübün kararını anlayışla karşıladı. Hiç bir zorluk çıkarmadan sözleşmesini feshetti. Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz. Kulüp olarak bu davranışını hiç bir zaman unutmayacağız ve tüm futbolculara örnek göstereceğiz." dedi.

Teknik heyetin kadroda düşünmediği Atilla Erel ve Hasan Karaçengel'in sözleşmelerinin karşılıklı anlaşılarak feshedilmesi için de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Yurt dışında ailesinin yanına giden Atilla'nın devre arası tatiline giderken kulüpteki eşyalarını topladığı ortaya çıktı.

 KAMPTA EN AZ 3 MAÇ YAPILACAK

Diyarbakırspor, devre arası kamp çalışmalarına Antalya'da başladı. 16 Ocak'a kadar devam edecek kamp çalışmaları sırasında en az 3 hazırlık maçı yapılacağı kaydedildi.Silivrispor ve Kızılcabölükspor'la hazırlık maçı yapılması kesinleşirken, diğer rakiplerin ise kampta belirleneceği bildirildi.

6 yeni transferle beraber kamp çalışmalarına 22 futbolcunun katılacağı, devam eden transfer görüşmelerine göre bu sayının artabileceği belirtildi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER