DİYARBAKIRSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET ÜZERİNE ODAKLANDI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş., Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçını sezonun en önemli maçı olarak görüyor.

DİYARBAKIRSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET ÜZERİNE ODAKLANDI
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş., Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçını sezonun en önemli maçı olarak görüyor.
Diyarbakırspor A.Ş.'de Keçiörengücü maçı öncesinde nefesler tutuldu. Camiada tüm gözler ve dikkatler bu önemli maça çevrildi. Yönetim, Atatürk Stadı'nda ilk kez kale arkası tribünlerini açma kararı aldı. Taraftarların ilgisini artırmak için biletler kale arkası ve maraton 2, kapalı da 5 liradan satılacak.

Taraftar grupları özel kareografi hazırlayıp, stadın her tarafını bayraklar ve pankartlarla donatma çalışmalarına başladı. Maç için özel hazırlık yapan taraftarlar, 15 bin kişilik stadın her tarafında uyumlu hareket ederek takıma destek vermenin hazırlığını yapıyor. 

Takımın maçla ilgili hazırlıkları ise devam ediyor. Hafta boyunca sıkı çalışan Yeşil-Kırmızılı takımda teknik heyet, rakibin olumlu yönleri ve zaafları konusunda futbolcularına özel motivasyon uyguluyor. 
Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER