Anlı: Seçimlerden Sonra Sanayi Sitesini Yenileyeceğiz

26 Mart 2014 20:50 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı Fırat Anlı, harabeye dönen siteye ilişkin yeni planlamalar yapacakları sözünü verdi

Anlı: Seçimlerden Sonra Sanayi Sitesini Yenileyeceğiz

 'ın  ilçesinde bulunan 2. Sanayi Bölgesi esnafının sorunlarını dinleyen   Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı, hem araba tamiri yaptı hem de seçimlerden sonra harabeye dönen siteye ilişkin yeni planlamalar yapacakları sözünü verdi.

  Büyükşehir Belediye Eş Belediye Başkan Adayı seçim çalışmaları kapsamında 'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Anlı'ya ziyaretler sırasında   İlçe Örgütü de eşlik etti. Anlı ilk olarak Şehitlik Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Tüm dükkânlara giren Anlı, yurttaşlarla tek tek sohbet ederek hem hal hatır sordu hem de sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında, bir yurttaş yılardır 'ye oy verdiğini ancak bu süreçle birlikte 'ye oy vermeye başlayacağını ifade etti. Bir fırına giren Anlı, çalışanlarla sohbet etti ve "Havalar ısındıkça işiniz daha da zorlaşacak siz çok zor bir iş yapıyorsunuz" dedi.

Şehitlik Caddesi'nde yapılan ziyaretin ardından Anlı ve beraberindeki heyet 2. Sanayi Sitesine giderek esnafla bir araya geldi. Burada da ilgi ile karşılanan Anlı ve beraberindeki heyet bu arada da tek tek esnafı ziyaret etti. Burada bir yurttaş kendisi hakkında açılan bir mahkemenin iddianamesini vererek yardım talebinde bulundu. Anlı ise, dosyayı alarak inceleyeceğini ve elinden gelen tüm desteği sunacağını ifade etti.

ANLI HEM ARABA BOYADI HEM DE TAMİR ETTİ

Araba tamircilerinin bulunduğu dükkânları bir bir gezen Anlı'nın bir arabanın kaportası boyayan işçinin elinden boya makinesini alarak kaportayı boyaması yurttaşlar tarafından çok hoş karşılandı. Daha sonra sorunlarını aktaran bir yurttaş, sanayi sitesinin yıkıldığını ifade ederek yenilenmesi gerektiğini söyledi. Anlı ise, seçimlerin ardından bu sorunla da ilgileneceklerini belirterek ya yerinde yenileyeceklerini ya da sanayinin tamamını başka bir bölgeye taşıyacaklarını söyledi. Anlı daha sonra bir arabanın da tamirine yardım etti. Tozlu ortamda çalışan işçilerin maske takarak çalışması gerektiğini söyleyen Anlı, işçilerin güvenlik alarak çalışmaları gerektiğine işaret etti.

Anlı'nın çocuk işçilerle ilgilenmesi ve hepsiyle fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER