DİYARBEKİRSPOR İŞİ ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYOR…

Spor toto 3.lig 2.grup takımlarından Diyarbekirspor 19 Temmuz’da Bolu’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklar, Yeşil – Kırmızılı kulüp iç ve dış transfer çalışmalarında tempoyuda yükseltti.

DİYARBEKİRSPOR İŞİ ŞANSA BIRAKMAK  İSTEMİYOR…
 Önceki gün  transfer çalışmalarını başlatarak  Fahrettin Bıyıklı ile Erhan Kurt’ renklerine bağlayan Diyarbekirspor 19 Temmuz’da Bolu esentepe de top başı yapacak.Yeşil – Kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre hazırlık kampının 12 Ağustos’ta sona  ereceği öğrenildi.Diyarbakırspor transfer komitesi sözleşmesi sona eren, Kaleci Ceyhun,Uğur Durmuş, Tunç Behram. Sözleşmesi devam eden Enis Gül, Serdar Cansu. Dış transferde Darıca Gençler birliğinden Sol Açık Adem Aydın,Birlik Nakliyat Düz yurtspor’dan Suat Mutlu, Sakaryaspor’dan Muhammed Yurkuslu’ya imza attırdı.Yeşil – kırmızılı yönetim iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürüyor.

Yeşil – Kırmızılı kulüpte futbolcular 19  Temmuz’da Bolu Esentepede top başı yapacaklar. Lige hazırlık kampında birinci etapta kondisyon  ve kros çalışmaları ardından teknik taktik çalışmaları ve hazırlık maçları yapacak. Kampta ilk etapta kros ve kondisyona dayalı çalışmalar yapılırken, daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı idmanlar ve son olarak hazırlık maçları yapılacak. Kampın ardında Diyarbakır’a dönecekolan takımımız, 23 Ağustos’ta başlayacak olan lige kendi tesislerinde hazırlanacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 00:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER