DİYARBEKİRSPOR’DA GÖZLER YOMRASPOR MAÇINA ÇEVRİLDİ

10 günde oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak zirve yarışında emin adımlarla ilerleyen Diyarbekirspor 28 Şubat  Pazar günü Trabzon’da oynayacağı Yomraspor maçına kilitlendi.Hedef,zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek çıkışa devam etmek.

DİYARBEKİRSPOR’DA GÖZLER YOMRASPOR MAÇINA ÇEVRİLDİ
 10 günde oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak zirve yarışında emin adımlarla ilerleyen Diyarbekirspor 28 Şubat  Pazar günü Trabzon’da oynayacağı Yomraspor maçına kilitlendi.Hedef,zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek çıkışa devam etmek.

‘ZİRVE İÇİN UMUTLARIMIZ ARTTI’

Diyarbekirspor’dan yapılan   , takımın son haftalarda gösterdiği çıkışın liderlik yarışı için umutları artırdığı kaydedildi. Açıklamada,”Sezonun ikinci yarısına kötü başlayan takımımızın son 4 maçta ortaya koyduğu çıkış rüzgarı tersine çevirerek umutsuzluğu ortadan kaldırmış ve büyük bir umut yaratmıştır. Şampiyonluk,Play-Off ve kümede kalma yarışı nedeniyle her takımın iddiası var. Takımların puanlarının birbirine çok yakın olması yarışın ne denli zorlu ve çekişmeli olduğunu gösteriyor. Bu açıdan bu süreçte elde edilen başarılı sonuçların çok büyük önemi var. Bunun bilincinde olarak maçlara çıkıyoruz ve bu anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz” denildi.
YENİ HEDEF YOMRASPOR
Sancaktepe Belediyespor maçında takıma destek veren taraftarlara teşekkür edilen açıklamada,yeni hedefin Yomraspor maçı olduğu vurgulandı. Açıklamada,”Hafta içi olmasına rağmen maça gelerek canla-başla son nefeslerine kadar destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Son haftalarda sağlanan taraftar-takım bütünleşmesi devam edecektir. Kalan 12  maçımızın tamamı hedefe giden yolda final anlamı taşımaktadır. Takımımız maç maç düşünerek hedefe ulaşmayı planlamaktadır. Takımımız bugün yapılacak idmanla hazırlıklarını tamamlayıp Cumartesi günü aktarmalı uçak seferi ile Trabzon’a gidecektir. Hedefimiz bu önemli maçı kazanarak zirve yolunda bir engeli daha aşmaktır” ifadeleri kullanıldı.

MEHMET VE EMİR KART CEZALISI

Takımda sarı kart cezalısı Mehmet Özdıraz ve Emir Alagöz’ün Yomraspor maçında forma giymeyeceği belirtilirken,sakatlığı devam eden Adem’in durumu yarın belli olacak. 1 maçlık sarı kart cezasını tamamlayan Barış Ataş’ın ise kadroda yer alacağı ifade edildi.

28 Şubat Pazar günü Yomraspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor’umuz,5 Mart Cumartesi günü ise bir diğer Trabzon ekibi Ofspor’la Diyarbakır’da karşı karşıya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 21:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER