DİYARBEKİRSPOR’DAN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI VE UYARI

Diyarbekirspor yönetimi, ligde kalan maçların şampiyonluk yarışında büyük önem taşıdığına dikkat çekerek taraftarlardan destek istedi. Takıma zarar verecek davranışlar konusunda da uyarılar yapıldı.

DİYARBEKİRSPOR’DAN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI VE UYARI
 Diyarbekirspor yönetimi, ligde kalan maçların şampiyonluk yarışında büyük önem taşıdığına dikkat çekerek taraftarlardan destek istedi. Takıma zarar verecek davranışlar konusunda da uyarılar yapıldı.

İŞTE KULÜBÜN AÇIKLAMASI

Profesyonel  futbol takımımız son haftalarda yakaladığı ivme ile şampiyonluk için umutlarını artırmıştır. Takımımızın aldığı her başarılı sonuç hedefe olan inancını yükseltmektedir. Önümüzde final havasında gördüğümüz 13 maç kaldı. Gerek kendi sahamızda gerekse deplasmanda oynayacağımız her karşılaşma büyük önem taşıyor. Ligin zirvesini yakalayabilmemiz için saha içinde ve saha dışında birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkararak mücadele etmek zorundayız. Bunun için futbol takımımızın teknik heyeti,futbolcuları ve biz yönetim kuruluna sorumluluk düştüğü kadar vefakar ve cefakar taraftarlarımıza da büyük sorumluluk düşmektedir. Tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurarak coşkulu ve azimli şekilde takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Bu desteği verirken kulübümüze zarar verecek davranışlardan uzak durmalıyız.

‘CEZA VERMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYELİM’

 Siyasi konjöktür nedeniyle tüm gözlerin çevrildiği bir bölgede yaşıyoruz. Ne yazık ki ceza vermek ve önümüzü kesmek için pusuda bekleyen,bizi cezalandırmak için en ufak olumsuzlukları bile es geçmeyen kesimler var. Bize düşen bu tuzaklara düşmemek olmalıdır. Aksi takdirde onlara altın tepside imkanı kendi ellerimizle vermiş olacağız. Bir çok statta daha fazla olay olmasına rağmen verilmeyen cezalar iş biz olunca en ufak olumsuzlukta kat ve kat fazla verildiğini görmekteyiz. Özellikle Futbol Federasyonu’nun ağır cezalar verdiği siyasi içerikli sloganlar konusunda hassas olmalıyız ve kulübümüze ceza vermek için fırsat kollayan anlayışa prim vermeyelim. Saha olayları,tribün olayları ve kültürel yapımızda yeri asla olmayan küfür,çirkin tezahürat gibi olumsuzluklardan uzak durmalıyız. 

‘EL ELE VERİP TAKIMI HEDEFİNE ULAŞTIRALIM’

El ele verip birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkararak takımımızı hak ettiği hedefe ulaştıralım. Başarıya giden yolda teknik heyetimiz ve futbolcularımıza olan güvenimiz tamdır. Takım olarak halkımızın beklediği şampiyonluğu bu kente kazandıracak güce sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız da en az taraftarlar kadar bu arzulamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle halkımızı  bugün  Atatürk Stadı’nda yapacağımız Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasına davet ediyoruz.
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER