DİYARBEKİRSPORLU TARAFTARLARA 150 BİLET

20 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanacak Gaziosmanpaşa-Diyarbekirspor karşılaşması için statü gereği Diyarbekirspor’lu taraftarlara stat kapasitesinin yüzde 5'i kadar yer ayrılacak. Federasyon Rakamın Yükseltilmesine İzin Vermedi

DİYARBEKİRSPORLU TARAFTARLARA 150 BİLET
 20 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanacak Gaziosmanpaşa-Diyarbekirspor karşılaşması için statü gereği  Diyarbekirspor’lu taraftarlara stat kapasitesinin yüzde 5'i kadar yer ayrılacak. 

Federasyon Rakamın Yükseltilmesine İzin Vermedi

Yeşil-Kırmızılı kulüp açıklama yaparak taraftarları bilgilendirdi. Açıklamada,”Gaziosmanpaşa kulübü ve Futbol Federasyonu ile yaptığımız görüşmelerde Futbol Federasyonu bu sayının üstüne çıkılmayacağını ifade etmiş ve buna yasal dayanakları engel göstermiştir. Ev sahibi takım taraftarlarının cezadan dolayı alınmayacağı maça 150 taraftarımız için bilet bastırılacaktır. Taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız”denildi.

Maç Hazırlıklarına Devam

Diyarbekirspor, Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına başladı.Seyrantepe tesislerinde yapılan idman düz koşu ve kültür-fizik çalışması ile başladı,eğlenceli çalışma ile devam etti ve dar alanda çift kale maçla tamamlandı.Sakat olan Enis'ın katılmadığı idmanda sakat olan Mert takımdan ayrı olarak kulüp sağlık ekibinin kontrolünde özel çalıştı.Ayvalıkgücü Belediyespor galibiyeti için takımı tebrik eden teknik direktör Namık Altunsoy,geçmişte alt sıralarda yer alan veya küme düşen takımlarla oynanan maçlarda alınan kötü sonuçlara dikkat çekerek,Gaziosmanpaşa maçının bu anlamda hayati öneme sahip olduğunu söyledi.

‘Kazanırsak Önümüz Açılacak’

Altunsoy,"Rakibimiz bu maçı son şans olarak görüyor.İyi hazırlanıp iyi motive olacaklar.Puan kaybetme kredimiz yok.Çok iyi motive olmazsak canımız yanabilir.Herkes bunun farkında olsun.Bizim için şu an en önemli maç budur.Takım olarak yara almayalım.Bu maçı kazanırsak önümüz açılır"dedi.

Diyarbekirspor kafilesi Cuma günü sabah uçağı ile İstanbul’a giderek Tekstil Kent’teki Ramada Otel’de kampa girecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER