DİYARBEKİRSPOR,MARAŞ’TA 3 PUAN ARIYOR

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, kendisi gibi 3 puana sahip olan Kahramanmaraş Belediyespor’la Pazar akşamı deplasmanda kozlarını paylaşacak. İlk hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a 1-0 yenilen,ikinci hafta evinde Payasspor’u 2-0 yenen ve geçen haftayı bay geçiren Diyarbekirspor, bu deplasmandan galibiyetle dönerek hem ilk deplasman galibiyetine imza atmayı,hem de çıkışını devam ettirmeyi planlıyor

DİYARBEKİRSPOR,MARAŞ’TA 3 PUAN ARIYOR
 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, kendisi gibi 3 puana sahip olan Kahramanmaraş Belediyespor’la Pazar akşamı deplasmanda kozlarını paylaşacak.

İlk hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a 1-0 yenilen,ikinci hafta evinde Payasspor’u 2-0 yenen ve geçen haftayı bay geçiren Diyarbekirspor, bu deplasmandan galibiyetle dönerek hem ilk deplasman galibiyetine imza atmayı,hem de çıkışını devam ettirmeyi planlıyor.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 20.00

K.Maraş 12 Şubat Stadı’nda saat 20.00’da başlayacak K.Maraş B.Şehir Belediyespor-Diyarbekirspor maçını Hatay bölgesi hakemi Mehmet Karanlık yönetecek. Mersin’den Mehmet Saldıraner ve Osmaniye’den Ahmet Ulaş’ın yardımcı hakemlik yapacağı müsabakada 4.hakemlik görevini Mersin’den Selçuk Sarıgül yerine getirecek. Diyarbekirspor, geçen sezon topladığı 32 puanla 3.Lig’de en başarılı deplasman takımı olmuştu.

TUNÇ VE CEYHUN’UN CEZALARINDA SONA DOĞRU

Sakat futbolcunun bulunmadığı Diyarbekirspor’da,geçen sezondan kalma cezaları devam eden Tunç ve Ceyhun kadroda yer almıyor. İki futbolcunun cezası bu maçtan sonra 2’ye düşecek. 19 Eylül’de Diyarbakır’da yapılacak Denizli B.Şehir Belediyespor ve 23 Eylül’de Sivasspor’la deplasmanda oynanacak kupa maçında da forma giyemeyecek olan Tunç ve Ceyhun, 27 Eylül’de deplasmanda yapılacak Ayvalıkgücü maçında forma giyebilecek
Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER