DİYARBEKİRSPOR’UN TESİS TAHSİS TALEBİNE ONAY GELDİ

Spor Genel Müdürlüğü ,Seyrantepe’deki tesisin yerinin resmen Diyarbekirspor’a tahsis edilmesini kararlaştırdı. Şimdi gözler protokolün imzalanmasında ve tesisi yapma sözü veren TFF’de.

DİYARBEKİRSPOR’UN TESİS TAHSİS TALEBİNE ONAY GELDİ
 GENEL MÜDÜR BAYKAN’DAN ONAY

Diyarbekirspor’un tesis çalışması için önemli bir gelişme yaşandı.  Daha önce Ankara’ya giderek Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan,Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve diğer yetkililere bu konudaki taleplerini iletip destek isteyen kulüp yönetiminin isteğine olumlu cevap verilmişti. Genel müdürlük yetkililerinin talimatı ile başlatılan çalışmalar tamamlanırken,Genel Müdür Mehmet Baykan’ın imzası ile Seyrantepe Spor Kompleksi içinde yer alan tesisin yeri ve kullanımının kulübe tahsis edilmesi resmiyet kazandı.

PROTOKOL İMZALANACAK

Konu ile ilgili onay yazısı bundan sonraki çalışmaları beraber yürütecek olan kulübe ve Spor İl Müdürlüğü’ne gönderildi. Bundan sonraki aşamada, tesisin yeri için kulüp ile Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü arasında protokol yapılacak. Protokolün yapılmasından sonra, tesis yapımı için söz veren TFF ile irtibata geçilecek. TFF, yer tahsisi yapılması halinde kulübe tesis yapma sözü vermişti.

BAYKAN VE ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Diyarbekirspor, yerin tahsisi konusunda destek verenlere teşekkür etti. Yapılan açıklamada,”Kulübümüzün geleceği için büyük önem taşıyan tesisleşme konusunda önemli bir adım atılmıştır. Sürdürdüğümüz görüşme ve çalışmalar sonunda tesisin yerinin kulübümüze tahsisi konusunda Spor Genel Müdürlüğü’nden resmi onay çıkmıştır. Katkılarından dolayı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk,TFF Başkanvekili Nihat Özdemir, TFF Eski Asbaşkanı Edip Eren ile Spor Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Şevket Özerdem’e bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu konuda iyi niyet gösteren Diyarbakır’daki ilgili kurumların süreci hızlandırması ve Futbol Federasyonu’nun katkılarıyla bu tesisi kentimize kazandırmayı planlamaktayız.”denildi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER