DİYAREKİRSPOR'UMUZUN KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ

Diyarbekirspor, 19 Temmuz'dan beri Bolu Esentepe'de sürdürdüğü kamp programında değişiklik kararı aldı. Teknik heyetin talebi üzerine takım, lige kadar olan bundan sonraki süreci Ankara'da çalışarak değerlendirecek. 8

DİYAREKİRSPOR'UMUZUN KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ
 8 Ağustos'ta Bolu'ya veda edecek olan Yeşil-Kırmızılı takım, ligin başlayacağı tarih olan 23 Ağustos'a kadar Kızılcahamam'da çalışmalarını sürdürecek.23 Ağustos'ta Etimesgut Belediyespor'la Ankara'da oynanacak ilk hafta maçının ardında Diyarbakır'a dönecek.

'Ortam Değişikliği İyi Gelecek'

8 Ağustos Cumartesi günü üçüncü hazırlık maçını Niğde Belediyespor'la yapacak olan Diyarbekirspor,kalan hazırlık maçlarını Kızılcahamam'da kamp yapan takımlarla yapacak.

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı, ortam değişikliği yapmak için kampın kalan bölümünü Ankara'da gerçekleştirmeye karar verdiklerini söyledi. Demirkanlı,"Hem ortam değişikliği olacak,hem de takım ligin ilk haftasında yapacağımız Etimesgut Belediyespor maçına uygun hava koşullarında hazırlanmış olacak." diye konuştu.

Kaleciler İddialı

Diyarbekirspor'un devam eden Bolu Esentepe kampında kaleciler çalışmalarını antrenör Uğur Bekir Sözübek nezaretinde sürdürüyor. Teknik heyetin gözüne girmek ve kaleyi kapmak için yoğun çaba gösteren Ceyhun Demircan,Berat Bilen ve Onur Bilgin, idmanların dışındaki zamanlarda ise beraber zaman geçirerek örnek bir tabloya imza atıyor. Kalenin emin ellerde olduğunu belirten kaleciler,"Biz rakip değil arkadaşız. Amaç birliği yapıyoruz. Amaç Diyarbekirspor'un başarısıdır. Bu yüzden kimin oynayacağı önemli değil. Takım başarılı olduktan sonra bunların önemi yok." dediler.

Kaleci antrenörü Uğur Bekir Sözübek ise kalecilere olan güvenini ve inancını dile getirerek,"Üç kalecimize olan güvenimiz sonsuz. Çok iyi çalışıyorlar.Bunun karşılığında kazanan Diyarbekirspor olacak." ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER