ENGELLİ TARAFTARA FORMA HEDİYESİ

Kadir Altan,aslen Diyarbakırlı ve Mersin’de yaşıyor. Engelli olan Kadir Altan,aynı zamanda yüzme sporu ile uğraşıyor. Akraba ziyareti için misafir olarak geldiği memleketinde en büyük hayali olan Diyarbakırspor formasına kavuşmak istiyordu. Diyarıum’dan forma alıp kulübe ekonomik katkıda bulunmak istiyordu ancak Diyarbekirspor’dan gördüğü ince jest kendisini fazlasıyla mutlu etti.

ENGELLİ TARAFTARA FORMA HEDİYESİ
 Kadir Altan,aslen Diyarbakırlı ve Mersin’de yaşıyor. Engelli olan Kadir Altan,aynı zamanda yüzme sporu ile uğraşıyor. Akraba ziyareti için misafir olarak geldiği memleketinde en büyük hayali olan Diyarbakırspor formasına kavuşmak istiyordu. Diyarıum’dan forma alıp kulübe ekonomik katkıda bulunmak istiyordu ancak Diyarbekirspor’dan gördüğü ince jest kendisini fazlasıyla mutlu etti. Diyarbekirspor A.Ş Başkanımız  İhsan Yapıcı,  futbolcuların giydiği orijinal formayı kendisine hediye etti ve ayrıca önemli bir teklifte bulundu.

‘FORMA JESTİ ÇOK MUTLU ETTİ’

 Yapıcı,”Biz sadece futbol değil,aynı zamanda spor kulübüyüz. Bir çok branşta faaliyet gösteriyoruz. Engelliler için de branşlarımız var. Seni bu sayede bünyemize alalım” dedi.

Mersin’de yaşadığı için bunun söz konusu olamayacağını belirten Kadir Altan ise,”Forma jestiniz beni çok mutlu etti. Diyarbakırlıyım ve bu renkleri,bu formayı çok seviyorum. Paramla almak istiyordum ama siz hediye ettiniz. Bunu asla unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER