Ergani G.B’de 5’te 5 Sevinci

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde 3-1 yenik durumda olduğu Özel İdare Ayspor maçını 4-3 kazanarak ligdeki 5.maçını da kazanan Ergani Gençlerbirliği,5’te 5 yapan diğer takım Silvan Belediyespor’la birlikte A Grubu’nda 15 puanla zirveyi paylaşıyor. Ergani Gençlerbirliği ve Silvan Belediyespor bu hafta sonu birbirleriyle karşılaşacak.

Ergani G.B’de 5’te 5 Sevinci
Ergani Gençlerbirliği teknik sorumlusu Mehmet Kanat,şampiyonluk hedefine adım adım yaklaştıklarını belirterek, son 2 maçta 2 farklı yenilgiden kurtularak galip gelmelerinin sevindirici olduğunu söyledi.

KAYMAKAM YILMAZ’IN DESTEĞİYLE

Kulübün onursal başkanı olan Kaymakam Erdinç Yılmaz’ın katkılarıyla lige katılarak şampiyonluk yarışı verdiklerini belirten Kanat,”Grubun iddialı takımlarından Özel İdare Ayspor karşısında 3-1yenik durumdan kurtularak galip gelmek kolay değildi. Önceki haftada da 2-0 yenilgiden kurtulup 4-2 galip gelmiştik. Bunu başaran futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Kaymakam beyin verdiği destek karşısında mahçup olmadığımız için de ayrıca mutluyuz. Bu hafta Silvan Belediyespor’la derbi niteliğinde maç oynayacağız. Rakibimiz de saygı duyulacak başarılara imza atıyor. Hak edenin kazanacağı bir maç olsun.” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER