Erganispor, Belediyeye mi veriliyor?

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Erganispor’un önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede belediyeye devri gündemde.

Erganispor, Belediyeye mi veriliyor?
Önceki yıllarda zirve mücadelesi verdiği, bir sezon şampiyon olarak 3.Lig’e çıktığı, bir sezonu da 2.sırada tamamladığı Bölgesel Amatör Lig’de en kötü sezonunu yaşayan Erganispor, şu ana kadar 4 haftası geride kalan ligde oynadığı 3 maçta 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak sadece 1 puan toplarken,1 haftasını da bay geçirdiği ligin alt sıralarına şimdiden demir attı. Sezon başında maddi gücü olmadığı halde büyük bir maceraya girerek yönetime gelen Ahmet Erbey başkanlığındaki yönetim,75 yıllık mazisi olan kulübün en başarısız dönemlerinden birini yaşatırken,ligdeki kötü sonuçların yanı sıra maddi sorunlar da gelecek için karamsar tablo oluşturuyor.

BELEDİYE Mİ ESKİ YÖNETİCİLER Mİ?

Taraftar ve camianın büyük tepkisini çeken yönetim, kongre kararı alırken,önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede iki seçenek üzerinde duruluyor. İlk seçenek kulübün belediyeye verilerek isminin Belediye Erganispor olarak değiştirilmesi. Mevcüt yönetim ile Belediye Başkanı Fesih Yalçın arasında görüşme yapılacağı ifade edilirken, kulübün belediyeye verilmesine karşı çıkan bazı eski yöneticilerin paralı bir yönetim oluşturarak kongrede aday olacağı da öne sürülüyor. Taraftarlar ise kongrede güçlü bir yönetimin iş başına gelerek Erganispor’u Bölgesel Amatör Lig’de tutmasını istiyor.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2013, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER