Kulp’ta Ev Yangını Korkuttu

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde iki katlı müstakil bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu.Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle'de trafo yanında bulunan iki katlı müstakil bir evde kimsenin olmadığı bir sırada...

Kulp’ta Ev Yangını Korkuttu
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde iki katlı müstakil bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle'de trafo yanında bulunan iki katlı müstakil bir evde kimsenin olmadığı bir sırada yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Giriş katı ahır olarak kullanılan evde bir büyük baş hayvan telef olurken, evde maddi hasar meydana geldi. Ev sahibi Mahmut Dengiz, "Evimde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu iki katlı evimin birinci katında bulunan bir büyük baş hayvanım telef oldu. 30 tonluk kışlık samanlık tamamıyla yandı. Ayrıca bana ait evimin içinde bulunan muhtelif malzemelerin kullanılmaz hale gelirken, birinci katın tabanı ağaç kerestelerden oluştuğu için evin ikinci katında büyük hasarlar meydana gelmiş. Ev kullanılamaz halde. 4 nüfuslu bir aileyim. Geçimimi zaten zor kuşular altında sağlıyordum, bir de evimin yanmasıyla daha büyük bir sıkıntı içerisine girmiş durumdayım" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2013, 22:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER