ERGANİSPOR ZİRVE YARIŞINDA LİDERİ YENDİ 1 - 0

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Erganispor, kendisi gibi iddialı olan lider Bağlar Belediyespor’u 1–0 yenerek çıkışını sürdürdü.

ERGANİSPOR ZİRVE YARIŞINDA LİDERİ YENDİ 1 - 0
 Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Erganispor, kendisi gibi iddialı olan lider Bağlar Belediyespor’u 1–0 yenerek çıkışını sürdürdü.

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha aşan Erganispor’un kulüp başkanı Ekrem Senvar, hedeflerine her geçen hafta bir adım daha ilerlediklerini kaydetti.
Sezon başında önüne koydukları şampiyonluğa sezon sonunda mutlaka ulaşacaklarını belirten Senvar,” Bağlar Belediyespor ile oynadığımız karşılaşmayı 1- 0 kazandık. Ancak şunu belirtmek isterim ki bu ligde hiçbir kolay maç yok. Bu maç da kolay olmadı. Bu galibiyetimizi tribünlerdeki yerlerini alarak karşılaşma boyunca bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve bütün ilçe halkına hediye ediyoruz. Galibiyete emeği geçen teknik heyeti ve tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçlar da kolay geçmeyecektir. Ama biz önlemlerimizi ona göre yapıyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Alipaşaspor maçı hazırlıklarına da galibiyet parolasıyla başladık. Bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz Maddi manevi her türlü desteği veren Erganispor eski Başkanı Nedim Şimşek ‘e de ayrıca teşekkür ediyorum. ” dedi.

Sarı siyahlı Erganispor golcü futbolcusu Ensari Altındağ’ın köşe vuruşu golüyle maçtan 1–0 yenerek zirve inadını sürdürdü.

Erganispor Teknik Patronu Mehmet Kanat, ” Ergani sporun Erganili gençlerden ve tecrübeli gençlerden oluşmasının avantajlarını yaşıyoruz bu gençlerimiz hiç bir ücret almadan teknik heyeti ile birlikte birçok başarılara imza atıysa bu hepimizin başarısıdır. Bu Ergani’nin ve Ergani sporluyum diyen herkesin başarısıdır. Sporcularımla gurur duyduğumu bir kez daha tekrarlıyorum. İnşallah bu başarılar serisine önümüzdeki haftalarda da devam edeceğiz”

“Artık Bağlar Belediyespor maçı geride kaldı. Şu an itibarıyla önümüzdeki hafta sonu Ergani İlçe Stadında konuk edeceğimiz Diyarbakır Alipaşaspor maçına odaklanmış bulunmaktayız. Bu maçı da kazanarak seri yakalamak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER