ESKİ HAKEM YILDIRAY ASLAN’IN MHK YÖNETİMİNDE GİRMESİ DİYARBAKIR’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI

TFF Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Kuddusi Müftüoğlu'nun getirilmesine karar verdi. Müftüoğlu başkanlığındaki 9 kişilik yönetimde yer alan isimlerden biri de Diyarbakır’lı eski hakem Dr. Yıldıray Aslan. Asıl mesleği tıp doktorluğu olan ve Süper Lig olmak üzere 20 yıl hakemlik yaptıktan sonra faal hakemliğe 6 yıl önce veda eden Aslan,MHK yönetimine Diyarbakır’dan giren ilk Diyarbakırlı oldu.

ESKİ HAKEM YILDIRAY ASLAN’IN MHK YÖNETİMİNDE GİRMESİ DİYARBAKIR’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI
 TFF Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Kuddusi Müftüoğlu'nun getirilmesine karar verdi. Müftüoğlu başkanlığındaki 9 kişilik yönetimde yer alan isimlerden biri de Diyarbakır’lı eski hakem Dr. Yıldıray Aslan. Asıl mesleği tıp doktorluğu olan ve Süper Lig olmak üzere 20 yıl hakemlik yaptıktan sonra faal hakemliğe 6  yıl önce veda eden Aslan,MHK yönetimine Diyarbakır’dan giren ilk Diyarbakırlı oldu.

DİYARBAKIR’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI

 Aslan’ın MHK yönetiminde yer alması kentte sevinç yarattı. Diyarbekirspor kulübü, yaptığı açıklama ile Aslan’ı tebrik ederek,bu konudaki katkılarından dolayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir’e teşekkür etti.

Açıklamada,”Diyarbakır tarihinde ilk kez Diyarbakırlı bir isim Diyarbakır'dan MHK'ye girmesini önemli buluyoruz. Diyarbakır'ın sevilen spor adamlarından olan Dr.Yıldıray Aslan'ı tebrik ederek,yeni görevinde başarılar diliyoruz.Katkılarından dolayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyesi hemşerimiz Nihat Özdemir'e de teşekkür ediyoruz.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER