HADİ BARIŞ ABİ ŞAMPİYON YAPIN DİYARBEKİRSPOR’U

23 Mart 2016 Çarşamba günü Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak olan Diyarbekirspor – Etimesgut Belediyespor, Diyarbakır’da sporda günün tek konusu.

HADİ BARIŞ ABİ ŞAMPİYON YAPIN DİYARBEKİRSPOR’U
 23 Mart 2016 Çarşamba günü Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak olan Diyarbekirspor – Etimesgut  Belediyespor, Diyarbakır’da sporda günün tek konusu.
Yeşil –  Kırmızılı taraftarlar Çarşamba günü sahalarında oynayacakları maç için 7’den 70’şe kenetlenip maça gel çağrısı yaptılar. Diyarbekirspor için hayati bir önem taşıyan Etimesgut Belediyespor  karşılaşmasında alınacak galibiyet liderlik yarışında süper bir avantaj sağlar. Diyarbekirspor’u eski günlerine döndür.

Diyarbekirspor’un küçük yaştaki 3 kardeş taraftarı olan Kadir, Muhammed ile Mustafa Arslan,kulüplerini ziyaret edip Diyarbakır’lı futbolcu Barış Ataş ile hasret giderim sevgilerini dile getirip hep bir ağızdan “ BARIŞ ABİ ŞAMPİYON YAPIN
DİYARBEKİRSPOR’UMUZU “
dediler. Kardeşleri adına bir açıklama yapan Kadir Arslan, “ Barış abimizle görüştük, çok sevindik  oda bize galibiyet sözü verdi.Sahamızda ligde en büyük rakibimiz Etimesgut Belediyespor ile oynayacağız. İnşallah rakibimizi mağlup edip,şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atacağız.Bütün taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Takımımıza destek verelim onları sahada şahlandırıp galip gelelim “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER