HADİ DİYARBEKİRSPOR AL 2 MAÇINI

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren bir türlü şansı yaver gitmeyen Diyarbekirspor’un taraftarları “ HADİ DİYARBEKİRSPOR, AL 2 MAÇINI” diyor.

HADİ DİYARBEKİRSPOR AL 2 MAÇINI
 Spor Toto 3.lig 2. Grubunda  zirve mücadelesi veren bir türlü şansı yaver gitmeyen Diyarbekirspor’un taraftarları “ HADİ DİYARBEKİRSPOR, AL  2 MAÇINI” diyor.
Diyarbekirspor, ligde 5 gün içinde kendi sahasında bundan sonraki rotasını tayin edecek 

Yeşil – Kırmızı bir gurup taraftar adına konuşan  Yavuz Gelen, “ Bizim her şeyimiz kurulduğundan beri Diyarbekirspor’umuzdur. Tek düşüncemiz ve isteğimiz onun eski günlerine dönmesidir.Takımımız 5 gün içerisinde kendisi için fazlasıyla iki önemli maça çıkacak. İkiside sahasında olacak.Bodrumspor ve Etimesgut Belediyespor, tek isteğimiz bu ikimaçından 6 puanını almasıdır.Geriye düşünmesinler yeterki bizler, Teknik Direktörümüz Namık Altunsoy’a fazlasıyla güveniyoruz. Bodruspor bize 3 puan takmış. Etimesgut Belediyespor’da onun üstünde bu iki maç bizim hayatımız olacak kazandıkmı süper olacağız. Önemli olan bu iki maçı kazanıp 3.lig 2. Grubunda zirveye ortak olup hatta zirveye tam çıkmak istiyoruz. Futbolde olmayacak bi şey yoktur. “ dedi
Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER