Harun Erdenay Diyarbakır'da

Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Diyarbakır'da öğrencilerle buluştu.

Harun Erdenay Diyarbakır'da

 BASKETBOL’UN PATRONU ERDENAY DİYARBAKIR'DA

Türk basketbolunun efsane ismi ve Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Diyarbakır'da öğrencilerle buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Erdenay,basketbolun oyuncu bazında yeni bir jenerasyona ihtiyacı olduğunu söyledi.

FİNAL OKULLARI'NDA UNUTULMAZ GÜN

Harun Erdenay, 12 Dev Adam Basketbol Okulları ve Final Okulları'nın davetlisi olarak geldiği Diyarbakır'da öğrencilerle buluştu. Milli Takım Genel Menajeri Barbaros Akkaş ve 12 Dev Adam Basketbol Okulları Genel Direktör Samer Şenbayrak'ın da katılımıyla Final Okulları'nda yapılan panele öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Erdenay, Şenbayrak ve Akkaş, öğrencilerin birbirinden çarpıcı sorularına cevap verirken,zaman zaman yaptıkları espriler salonu kahkahalara boğdu.

Basketbolcu bir aileden gelen Harun Erdenay, kendi yaşamından kesitler ve unutamadığı anıları paylaşırken, Basketbol Milli Takımı'ndaki genel düşüşle ilgili sorulara çarpıcı cevaplar verdi.

'YENİ JENERASYON İHTİYAÇ VAR'

Milli takımın yeni bir jenerasyona ihtiyacı olduğunu belirten Erdenay,"Milli takım olarak  2000 yılından beri dünya ve Avrupa şampiyonalarında önemli başarılara imza attık. Ama bu bir jenerasyon işi. Bunu sürekli hale getirmemiz lazım. Bazı mevkiler için maalesef yerli oyuncu yetişmiyor. Bunları aşmanın yolu da alt yapıya daha fazla önem vermektir. 12 Dev Adam Okulları bunun için var. Basketbol ülkemizde iyi bir marka haline geldi. Hem kulüpler hem de milli takımlar bazında tekrar başarılı olacağımızı düşünüyorum." dedi.

ÖĞRENCİLER İMZA İÇİN SIRAYA GİRDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor Eski İl Müdürü İslam Çetin'in de dinleyici olarak katıldığı panelin sonunda Okul Müdürü Eyüp Yüksel tarafından Erdenay,Şenbayrak ve Akkaş'a plaket verildi. Yoğun ilgi nedeniyle uzun süre salondan ayrılamayan Erdenay ve diğer Konuklar, minik öğrencilere imza dağıtarak hatıra resimleri çektirdi. Okuldaki atmosferden memnun kalan Erdenay ve beraberindekiler daha sonra bölgedeki çalışmalarını tamamlayarak İstanbul'a döndü.

BURHAN GÜL

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 01:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER