Hedef Devreye Kayıpsız Girmek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının son dört maçını kazanarak devre arasına avantajlı girmek istiyor.

Hedef Devreye Kayıpsız Girmek
Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, yakaladıkları çıkışı ilk yarının son 4 maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.
İyi bir takım olduklarını hep söylediklerini ancak zaman zaman beklenmedik kötü sonuçlar alarak hayal kırıklığı yarattıklarını belirten Doğrul, son haftalardaki galibiyetlerle tekrar hedef büyüttüklerini ifade etti.

‘RİTMİMİZİ YAKALADIK’

Doğrul,"Sezon başından buyana çok iyi bir takım olduğumuzu söylüyorduk. ve bu sözümüzün arkasındayız. Ancak zaman zaman aldığımız kötü sonuçlar, sıkıntı yaşamamıza neden oldu. Bu nedenle çok üzüldük. Fakat son üç haftada aldığımız galibiyetler hem moralimizin düzelmesini sağladı hem de hedeflerimizin tekrar büyümesine yol açtı. Şimdi önümüzde dört kritik maç var. İlk yarının son dört maçının ikisini evimizde diğer ikisini ise deplasmanda oynayacağız. Bu dört maçın tamamını kazanıp ligin ilk yarısını çok iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz."dedi.

‘EĞER BU MAÇI KAZANIRSAK..’

Hafta sonunda Tepecikspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Doğrul, şöyle dedi:"Bu hafta sonu İstanbul'da Tepecikspor ile karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Bu maça büyük önem veriyoruz. Eğer bu deplasman maçını da kazanırsak çok rahatlarız. Tek hedefimiz 3 puandır."

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER