Hedefimizin Gerisinde Kaldık

Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktör Altunsoy: "Menemen Belediyespor maçını kazanarak rakibimizin hem grup liderliğine hem de namağlup unvanına son vermek istiyoruz"

Hedefimizin Gerisinde Kaldık
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, lider Menemen Belediyespor ile hafta sonunda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Grupta 24 puanla dördüncü sırada bulunan Yeni Diyarbakırspor'da teknik direktör Namık Altunsoy, hedefledikleri noktanın biraz gerisinde kaldıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısının bitmesine üç haftanın kaldığını belirten Altunsoy, "Puan olarak hedeflediğimizin gerisindeyiz. Bu nedenle hafta Menemen Belediyespor maçını kazanarak rakibimizin hem grup liderliğine hem de namağlup unvanına son vermek istiyoruz. Ayrıca bu maçı kazanıp rakibimizle aradaki puan farkını da kapatmak istiyoruz" dedi.

Takımda cezalı olmadığını, ancak sakat futbolcularının bulunduğunu belirten Altunsoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cezalı oyuncumuz yok ama sakat futbolcularımız var. Bu durum canımızı bir hayli sıkıyor. Akın, Doğan Can, Atilla ve Samet ilk yarıyı sakatlıklarından dolayı kapatı. Hafif sakatlıkları olan Serdar, Emrah ve Hüsnü'nün durumu ise hafta sonu netleşecek. Ama şartlar ne olursa olsun sahamızda taraftarımızın önünde oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz."

İlk yarıyı 30 puan barajının üzerinde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Altunsoy, "İkinci devrede gerekli eksikliklerin giderilerek sezon sonunda herkesin özlemi olan bir üst lige yükselmek istiyoruz. Bunu başarmak içinde de olgun ve olumlu düşüncelerle hareket etmeliyiz. Yani sinerji ile bu hedefi tutturabiliriz" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 13:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
arif kurt
arif kurt - 10 yıl Önce

hoca bulmuşsun ham yöneticileri at koşturuyorsun has ekmek kör memleket ye memet ye yazık ilhanlıya

SIRADAKİ HABER