İlhanlı'dan Yemek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş.’de galibiyetin sevinci yaşanırken, Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı maçtan sonra tebrik ettiği futbolcular ve teknik heyetle yemekte buluştu.Başkan İlhanlı sahibi...

İlhanlı'dan Yemek
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş.’de galibiyetin sevinci yaşanırken, Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı maçtan sonra tebrik ettiği futbolcular ve teknik heyetle yemekte buluştu.

Başkan İlhanlı sahibi olduğu İstanbul Ataköy Marina’daki Kazancılar Restoran’ta verilen yemekte masaları gezerek teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak galibiyeti takıma büyük destek veren taraftarlara armağan etti. İlhanlı, ”Taraftarımız harikaydı. Takım da iyi oynadı. Hepsini yürekten kutluyorum. Galibiyet bu büyük taraftara hediye olsun. İlk yarının son haftasında önemli maçımız var. Tüm halkımızı Erzincan Refahiyespor maçına davet ediyoruz. Bizim tüm mücadelemiz Diyarbakırspor’un başarısı içindir. Harcadığımız para ve emekler bu kente feda olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER