Iraklı Gazetecilere Taraftar Forması

Irak Kürt Bölgesel Yönetiminden (IKBY), Diyarbakır'a gelen bir grup gazeteci, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret etti.Irak’lı gazeteciler, Kulüp Başkanı Metin Kılavuz’la görüştü....

Iraklı Gazetecilere Taraftar Forması
Irak Kürt Bölgesel Yönetiminden (IKBY), Diyarbakır'a gelen bir grup gazeteci, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret etti.

Irak’lı gazeteciler, Kulüp Başkanı Metin Kılavuz’la görüştü. Görüşmenin ardından Başkan Kılavuz, tüm gazetecilere 21 numaralı taraftar forması hediye etti. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) davetlisi olarak kente gelen Iraklı gazeteciler, kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Iraklı gazeteciler adına konuşan Huner Ömer, “Büyükşehir Belediyespor’un Irak’a gelerek dostluk maçı düzenlemesini istiyoruz. Onları Irak’ta görmek bizi mutlu edecektir. Bu dostluk köprülerinin sporda atılmasını bekliyoruz” dedi.

“FUTBOL DEĞİL, SPOR KULÜBÜYÜZ”

Kulüp Başkanı Kılavuz ise, “Kardeşlerimizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyespor, 2000 sporcusu olan bölgenin ve Türkiye’nin en büyük kulübüdür. Biz sporu futbol olarak değerlendirmiyoruz. Bu nedenle birçok branşta mücadele ediyoruz. Kadınların da spor yapması için büyük uğraş veren bir kulübüz. Bu nedenle bazı branşlarda kadın takımlarımız var. Ayrıca engelli bireylere de önem veren bir kulübüz. Onlar da Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için mücadele ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER