İsim Değişti & Ceza Geldi!

Spor Toto 3.Lig'de mücadele eden Yeni Diyarbakırspor'un ismi Diyarbakırspor A.Ş.olarak değiştirildi.

İsim Değişti & Ceza Geldi!
Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Yeni Diyarbakırspor'un ismi Diyarbakırspor A.Ş. olarak değiştirildi.

Diyarbakırspor'un adını Yıldız21Spor olarak değiştirmesinden sonra, Diyarbakırspor'un isim hakkını alabilmek için ilgili kurumlara başvurduklarını belirten Diyarbakırspor A.Ş. Kulüp Başkan Vekili Mehmethan Akan, ismin onaylandığını, daha önce fikstür çekilerek gerekli resmi işlemler yapıldığı için Türkiye Futbol Federasyonu düzeyindeki değişikliğin de sezon sonunda yapılacağını aktardı. Akan, efsane Diyarbakırspor'un adını ve misyonunu devam ettirdikleri için çok mutlu olduklarını da kaydetti.

"YENİ ADIMIZ DİYARBAKIRSPOR A.Ş.'DİR"

Diyarbakırspor'un misyonunu üstlendiklerini belirten Akan, "Büyük Diyarbakırspor taraftarı böyle görüyor ve takımımıza tam destek veriyor. Son olarak Denizli Belediyespor maçını 10 bin taraftarın desteği altında oynadık. Deplasmanlara da ciddi anlamda taraftar geliyor. İsim konusunda da sıkıntı kalmadı. İlgili kurumlara yaptığımız yazışmalar olumlu sonuçlandı. Şu an Türkiye Futbol Federasyonu'nda Yeni Diyarbakırspor olarak görünmesinin nedeni fikstürün çekilmiş olması ve sezonun devam ediyor olmasıdır. Kulübümüzün adı Diyarbakırspor A.Ş.'dir. Efsane Diyarbakırspor'un yaşamasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Diyarbakırspor borç batağından da kurtulmuştur. Türkiye'nin borcu olmayan ender kulüplerindeniz" dedi.

2 BİN TL CEZA


Denizli Belediye maçından sonra sahaya giren seyirci nedeniyle Yeni Diyarbakırspor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 2 bin lira para cezası verdi.Geçen hafta oynanan ve 1-1 sona eren Yeni Diyarbakırspor - Denizli Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili PFDK'nın kararı belli oldu. Kurul, maçtan sonra sahaya giren bir kişi yüzünden kulübe 2 bin lira para cezası verdi. Kulübün olayı önlemeye yönelik iyi niyetli çabaları, bu kişi hakkında dava açması ve aynı zamanda kulübün daha önce bu gibi olaylarla anılmamasının, yeşil-kırmızılı kulüp olası saha kapatma ve seyircisiz oynama cezasından kurtuldu. Bundan sonra benzer olaylar yaşanması halinde saha kapatma başta olmak üzere ağır cezalar gelecek.Öte yandan Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Seyrantepe tesislerindeki haftanın son antrenmanına tüm futbolcular katılırken, teknik heyet çift kale maç yaptırarak pazar günkü mücadelenin taktiği üzerinde durdu. Bugün öğle saatlerinde İstanbul'a uçacak olan kafile, buradan da karayolu ile Kocaeli'nin Gölcük ilçesine geçip kampa girecek. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, geçen hafta bir yakınının kaza geçirmesi nedeniyle Denizli Belediyespor maçının kadrosuna alınmayan Mustafa Kuru'nun da Kocaeli kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2013, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
mame içten
mame içten - 11 yıl Önce

herşeyin xerlisi olsun

SIRADAKİ HABER