Kadın futbol takımımız, K.Maraş'ta galip geldi

Kadın Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Amedspor takımımız Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etti.

Kadın futbol takımımız, K.Maraş'ta galip geldi
Hafta sonu Kahramanmaraş'ta saat 12:00'de oynanan karşılaşma genelde takımımızın ofansif oyunuyla geçti.Amedspor ekibimiz oyuna iyi başlayarak 21 dakika Dilan Bayoğlu , 39 ve 43 dakikada Büşra Becerekli ve 80.dakikada Güzide Alçu'nun attığı goller ile takımımız sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Amedspor kadın futbol antrenörümüz Melek Akgöl Karakoç" Galibiyet serisine devam ederek bu maçımızla da galibiyet serisini devam ettirdik, Bize verdikleri desteklerden dolayı Amedspor Kulüp Eşbaşkanları İhsan Avcı -Semra Budak ve yönetim kurulu üyelerine sporcularım adına teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her şeyin başı çalışmak, 6 aylık yeni bir takım olmamıza rağmen sahamızda ve deplasmanlarda sporcularımın aldığı  her galibiyet bizleri son derece mutlu etti."diyerek sözlerini tamamladı.

Amedspor  kulübü EşBaşkanı Semra Budak" futbol takımımız bu yıl 8 müsabakada 7 galibiyet 1 beraberlik ve toplamda 30 gol attı.Kadın Futbol takımızın bu başarılarından dolayı teknik ekibi ve sporcularımızı candan kutluyoruz. 
Amedspor kadın futbol takımımız Kahramanmaraş Anadolu Gençlispor'u deplasmanda bu hafta sonu 4-1 yenerek galip geldik ev sahibi Kahramanmaraş takımını centilmenliklerinden dolayı kutluyoruz, inşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi bir oyun sahaya yansıtacağız. Sahaya yürekleri koyan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Takımımız her geçen gün daha iyi olacaktır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER