DİYARBAKIRSPOR TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR

Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Gölcükspor maçı için taraftarlardan destek bekliyor.

DİYARBAKIRSPOR TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR
 Yapılan açıklamada,”Şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan bu maçta 12.adam olan taraftarlarımızdan tam destek istiyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Maçın bilet fiyatları açıklandı.

6 PUAN DEĞERİNDE BİR MAÇ

Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü 4 puan gerisinde olduğu Gölcükspor’u ağırlayacak. Atatürk Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçın hazırlıklarına başlayan Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Ali Setirekli ve sarı kart cezalısı Serdar Cansun’un forma giyemeyeceği açıklandı. Maçın bilet fiyatları maraton 3 TL ve kapalı 5 TL olarak açıklandı. Biletler, maç günü Atatürk Stadı gişelerinde satılacak.

6 puan değerindeki maç öncesinde kulüpten taraftarlara destek çağrısı geldi. Maçın önemine dikkat çekilen açıklamada,taraftarlardan hakemin bitiş düdüğüne kadar destek vermeleri istendi.

 ‘İÇ SAHA MAÇLARI ÇOK ÖNEMLİ’

Açıklamada, ”Kalan 15 maçımızın tamamı bizim için final önemine sahiptir. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlar zirve yarışında büyük öneme sahip. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizle Diyarbakır’da karşılaşacak olmanın avantajını kullanmamız gerekiyor. Bu rakiplerden biri de Gölcükspor’dur. Takım olarak taraftarlarımızdan bu maçta hem ilgi hem de coşkulu destek bekliyoruz. Maç içinde skor ne olursa olsun hakemin bitiş düdüğüne kadar sahadaki futbolcularımıza destek olmalarını istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puanla lig bizim için deyim yerindeyse yeniden başlamış olacak.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER