TARAFTAR YEŞİL BURSA MAÇINA ALINMAYACAK

3.Lig 2.Grup’ta 15 Şubat Pazar günü Bursa’da oynanacak Yeşil Bursaspor-Diyarbakıırspor maçı öncesinde Bursa’da erken alarm verildi. Bursa Spor İl Güvenlik Kurulu, bu maça Diyarbakırlı sporseverlerin alınmamasını kararlaştırdı.

TARAFTAR YEŞİL BURSA MAÇINA ALINMAYACAK
 Kararın gerekçesi;geçmiş yıllarda Diyarbakırspor ve Bursaspor arasında gerek Bursa ve gerekse Diyarbakır’da oynanan maçlarda yaşanan gerginlik gösterildi. Böylece Bursa’da yaşayan Diyarbakırspor taraftarları, Yeşil Bursaspor karşısında takımlarına destek veremeyecek.

 GÖLCÜKSPOR HAZIRLIKLARINA DEVAM

Pazar günü kendi sahasında zirve yarışında kritik öneme sahip maçta  Gölcükspor’la karşılaşacak olan Diyarbakırspor A.Ş’de hazırlıklar devam ediyor. Seyrantepe tesislerinde gerçekleşen idman düz koşu çalışmasıyla başlayıp kondisyon ağırlıklı idmanla devam etti. İdmanın ikinci bölümünde teknik heyet, dar alanda pas çalışması ve taktikal oyun çalışması yaptırdı.

 YARINKİ İDMAN ATATÜRK STADI’NDA

Sakatlığı geçen Ali Setirekli’nin takımla beraber idmana başlaması sevindirdi.

Perşembe günkü  çalışmasını Atatürk Stadı’nda yapacak olan Diyarbakırspor A.Ş’de saat 13.00’da başlayacak idman ve çift kale maç taraftarlara açık olacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER