Kamp Masrafları Özdemir’den

Erganispor’un devre arasında Antalya’da yapacağı kampın masraflarını Ergani Limak Çimento Fabrikası’nın sahibi olan iş adamı Nihat Özdemir karşılayacak. Özdemir,daha önce de kulübe maddi yardımlarda bulunmuş ve kamp masraflarını karşılamıştı.

Kamp Masrafları Özdemir’den
 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta sezonun ilk yarısını 15 puanla 8.sırada tamamlayan Erganispor, devre arası kampını Antalya’da yapacak. Kampın masraflarını iş adamı Nihat Özdemir karşılayacak. Ergani Limak Çimento Fabrikası’nın sahibi olan ve daha önce hem Diyarbakırspor’a hem de Erganispor’a önemli rakamlarda maddi yardımlar yaparak bölge halkının sevgisini kazanan iş adamı Özdemir’in jesti Erganispor camiasında sevinçle karşılandı.
Basın Sözcüsü Esveri Taş, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde yaklaşık 2 haftalık kamp yapacaklarını söyledi.

‘ÖZDEMİR’İN DESTEĞİ ÇOK MUTLU ETTİ’

Kampın 2-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirileceğini dile getiren Taş, ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde başlamak istediklerini söyleyerek,kamp masraflarını karşılayan iş adamı Özdemir’e teşekkür etti. Taş,”Diyarbakırlı olup ülkenin saygın iş adamları arasında yer alan sayın Nihat Özdemir,daha önce de defalarca kulübümüze hem nakit para yardımında bulunmuş,hem de kamp giderlerini karşılamıştı. Böyle kritik bir dönemde yine kendisine yakışanı yaptı. Bu destek hem yönetimimizi hem cemiamızı mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorız.” dedi

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER