KARPUZLU ANTRENMAN

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Yeni Diyarbakırspor’a taraftar desteği.

KARPUZLU ANTRENMAN
KARPUZLU ANTRENMAN

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Yeni Diyarbakırspor’a taraftar desteği.
Takımın, Seyrantepe’de yaptığı antrenmanı ziyaret eden Yeni Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Şehr-i Amed Grubu, antrenman sonrası futbolculara karpuz ikram ederek yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Seyrantepe’de gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret eden Yeni Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Şehr-i Amed Grubu Başkanı Zülküf İşlek, yeni sezona bir hafta kala takıma moral vermek istediklerini belirtti. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü teknik heyet ve futbolcuların teşekkür ettiği İşlek, “ Haftaya ligin ilk maçı oynanacak. Bizde takımımıza destek verip, moral vermek istedik. Sıcak havada çalışan futbolcularımıza karpuz vererek ağızlarını tatlandırmak ve yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik “ dedi.

BU ŞEHRİN TAKIMIYIZ


Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Yeni Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Şehr-i Amed Grubu Başkanı Zülküf İşlek’e teşekkür edereken, Yeni Diyarbakırspor için destek istedi. Altunsoy;” İyi bir takım kurduk. Takımda kolej havası yarattık. Arkadaşlık ortamıda çok iyi. Ligin başlamasını bekliyoruz diyebiliriz. Bugün burada taraftarlarımızı gelip bize destek verdi. Hepsine teşekkür ediyoruz. Bu takım, bu şehrin takımıdır. Başlayacak olan sezonda tüm kesimin desteğini bekliyoruz “ dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 01:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan yakın
hakan yakın - 11 yıl Önce

adamda sizsiniz kralda sizsiniz var olun hepiniz siz yaşadıkça yeni diyarbakırspor var olacaktır

Yapmayın Efendiler.
Yapmayın Efendiler. - 11 yıl Önce

bu memlekete ne diye bunu yapıyorsunuz be.yazıktır günahtır.diyarbakırspor ölmeden belediye de yeni diyar da kendi çapında anca konuşurlar.

SIRADAKİ HABER