Kombineler ligi bekliyor

Y.Diyarbakırspor’a maddi destek sağlamak için satışa sunulan 600 kombine biletten şu ana kadar 250’sinin satıldığı bildirildi. Yönetim,sembolik rakamlarla satılan biletlere ilgi gösterilmesini bekliyor.

Kombineler ligi bekliyor
350 BİLET SATIŞ İÇİN İLGİ BEKLİYOR

Diyarbakırspor’un misyonunu üstlenen Y.Diyarbakırspor, maddi destek sağlamak ve kentteki kurum,kuruluşlar,işdünyası ve STK’larla bütünleşme sağlamak amacıyla 600 kombine bileti bastırarak satışa sundu. Geçen hafta satışa sunulan biletlerden yaklaşık 250’sinin satıldığı ifade edilirken,geriya kalan 350 bilet için destek bekleniyor. Biletlerin 200 ile 1.000 TL arasında değişen sembolik rakamlarla satıldığı vurgulanarak özellikle iş çevrelerinin bu konuda duyarlı olması istendi.

Makbuz karşılığında satılan biletleri alacak isim ve kuruluşların daha sonra kulübün resmi internet sitesinde açıklanarak kamuoyu ile paylaşılacağı belirtilirken,kombine biletlerin satılmasından sonra gelir getirici başka projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

LİGİN FORMA REKLAMI OLMAYAN TEK TAKIMI

Bu arada Y.Diyarbakırspor’un mücadele ettiği 3.Lig 3.Grup’ta formasında reklam olmayan tek takım olduğu bildirildi. Kulübün tüm mali yükünü omuzlayan Başkan Feyzi İlhanlı,formaya kendi şirketlerinin reklamını vermeyi etik bulmazken,şu ana kadar iş çevreleri ve firmalardan ciddi teklif olmadığı için bu şekilde maçlara çıkıldığı öğrenildi.

Bir diğer önemli eksiklik ise takımın maçlarını oynadığı Atatürk Stadı’nda reklam olmaması. Atatürk Stadı da bu yönüyle ligde reklam olmayan tek stat.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2013, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER