Okul Sporları Başladı

Diyarbakır’da Milli Eğitim Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan iş protokolü kapsamında 2013-2014 eğitim öğretim yılında yapılacak olan okul sporlarının startı verildi.Seyrantepe Spor Salonu’nda yapılan okul sporları...

Okul Sporları Başladı
Diyarbakır’da Milli Eğitim Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan iş protokolü kapsamında 2013-2014 eğitim öğretim yılında yapılacak olan okul sporlarının startı verildi.

Seyrantepe Spor Salonu’nda yapılan okul sporları açılış törenine Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Han, Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Şükrü Kikizade, Okul Sporları İl Temsilcisi İlhami Çetin, Okul Sporları Koordinatörü Akın Erim, il tertip komitesi üyeleri, beden eğitimi öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. konuşma yaptı.

HEDEF 15 BİN LİSANSLI SPORCU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut törende yaptığı açıklamada geçen yıl müsabakalara 11 bin 283 kişinin katıldığını belirterek, bu yılki hedeflerinin 15 bin lisanslı sporcu sayısına ulaşmak olduğunu söyledi. 20 branşta yapılacak müsabakaların minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleşeceğini belirten Umut, kurum olarak tesisleri müsabakalara hazır hale getirdiklerini söyledi. Umut, antrenör ve sporculara başarı dileklerinde de bulundu.

Startı verilen ilk branş futsal oldu. Yenişehir Rekabet Kurumu Fen Lisesi ile Bağlar Birlik Anadolu Lisesi arasında müsabaka yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER