ORDU MAÇINA DENEYİMLİ HAKEM TALEBİ

0-0 biten Anagold 24Erzincanspor maçında hakem kurbanı olan Diyarbekirspor, kritik öneme sahip Yeni Orduspor karşılaşması için MHK’den deneyimli hakem talep etti. MHK’nın da Erzincan maçındaki hakem hatalarını kabul ettiği ve Ordu’daki müsabaka için deneyimli hakem sözü verdiği bildirildi.

ORDU MAÇINA DENEYİMLİ HAKEM TALEBİ
 Diyarbekirspor yönetimi yazılı açıklama yaparak hakem hataları konusundaki tepkisini dile getirdi. Açıklamada,”Maçın 55. dakikasında kullanmış olduğumuz korner atışı sonrası Emrah Kiraz'ın kafa şutunda kaleye girmekte olan topu eliyle kesen 24Erzincanspor'lu oyuncuya kırmızı kart ve penaltı kararı vermesi gereken hakem Özer Özden oyunu devam ettirmiş devamında oyunun uzatma dakikalarında net ofsayt pozisyonu devam ettirerek oyuncumuz Emrah Kiraz'ın rakibine müdahalesi sonucunda kırmızı kart göstererek takımımızı 10 kişi bırakmıştır.

“Gerekli Girişimlerde Bulunduk”

 Müsabaka hakeminin art niyetli tutum ve davranışları ve aleyhimize verdiği kararlarla takımımızın 3 puanını gasp etmiştir.Yaşadığımız bu hakem faciası nedeniyle TFF ve MHK nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş olup bundan sonra ki maçlarda hak kayıplarına uğramamak için her türlü tedbir ve başvurularımız yapılmıştır.Buradan net ifade ile belirtmek isteriz ki kimse Diyarbekirspor'umuzun geleceği ve hedefleri ile oynayamaz.” ifadelerine yer verildi.

 Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER