ÖZDEMİR :'İKİNCİ YARIDA İYİYDİK'

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Erzincan maçının ilk yarısında kötü,ikinci 45 dakikada ise üstün oynadıklarını söyledi.

ÖZDEMİR :'İKİNCİ YARIDA İYİYDİK'
 Diyarbekirspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Erzincan maçının ilk yarısında kötü,ikinci 45 dakikada ise üstün oynadıklarını söyledi. Özdemir,”Bu ligin iyi ekiplerinden olan bir takımla karşılaştık. Kazanmış olsaydık büyük avantaj elde edecektik ama olmadı. İlk yarıda pas yapamadık,kontrolü rakibe kaptırdık. İkinci yarıda doğru hamleler yaptık,fizik gücümüz de ortaya çıktı. Yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Tabi ki üzgünüz. Ama önümüze bakacağız. Zor bir gruptayız. Herkes herkesi yenebiliyor. Biz mücadelemizi kararlı şekilde sürdüreceğiz” dedi.

 

Dev Kareografi Takdir Topladı

TFF, Afrin’deki operasyon nedeniyle tüm takımlara sahaya Mehmetçik’e destek pankartı ile çıkmalarını şartı getirdi. Bu yüzden Diyarbekirspor ve Anagold 24 Erzincanspor takımları sahaya bu pankartla çıktı.

Tribünlerde ise herkesin alkışını alan bir kareografi çalışması vardı. Maç başlamadan önce Azrailler Grubu tarafından açılan dev kareografi büyük ilgi gördü.
Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER